RADOŠA BAJIĆA OBOŽAVA CELA NACIJA, A EVO KAKO IZGLEDA NJEGOV RAJ: Evo gde UŽIVA glumac sa PORODICOM
Radoš Bajić, Foto: A.K./ATAImages

predivno

RADOŠA BAJIĆA OBOŽAVA CELA NACIJA, A EVO KAKO IZGLEDA NJEGOV RAJ: Evo gde UŽIVA glumac sa PORODICOM

Jedan od najboljih srpskih glumaca sagradio je porodični dom koji odiše mirom i pozitivnom energijom

Objavljeno:

Glumačka legenda Radoš Bajić tokom godina izgradio je bogatu glumačku karijeru, a publika ga je zavolela u brojnim maestralno odigranim ulogama.

Osim glumačke karijere Radošu je bilo veoma značajno da sačuva privatnost i mir, bar kada završi snimajući dan i dođe u svoj porodični dom. Kako je veoma popularan, ne iznanađuje što se često nalazi u centru pažnje javnosti.

Kako bi imao mogućnost da se opusti i uživa u slobodnom vremenu bez znatiželjnih pogleda Radoš Bajić je odlučio da svoje dvorište ogradi visokim zidom, koji mu daje privatnost.

U više navrata glumac je na društvene mreže postavljao objave na osnovu kojih smo mogli da zavirimo u ovo njegovo parče raja, a na osnovu tih fotografija i video snimaka imali smo priliku da vidimo da je celo dvorište lepo uređeno, sa mnogo zelenila i da je veoma prostrano.

Osim toga, u njemu su svoj mir i svoj dom pronašla tri psa, koje Radoš obožava. Oni se često igraju na prostranom travnjaku i glumcu prave društvo u danima kada nema obaveze oko snimanja.

Bonus video:

02:16

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO U SCENIRANJU! Evo koji domaći glumci su odbili uloge u kultnoj seriji Selo gori, a baba se češlja

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.